Jan15

Google ens ha seleccionat

Thursday, 15 January 2015 Escrit per Marc Farssac Busquets Categories Empresa, 2010 - 2015

Launchpad Berlin 2015

Google ens ha seleccionat
Un dels objectius de qualsevol project StartUp és el d'aconseguir visibilitat i credibilitat. Per descomptat que una bona idea de negoci, pla d'empresa i equip son també aspectes importants i imprescindibles per atraure l'atenció de possibles inversors.

SnoreWare és l'evolució d'SleepApp que a l'hora ho és d'Snorek. El projecte creixia, milers d'usuaris s'interessaven per la App i la feien un projecte disruptiu.

L'acceptació el Febrer del 2015 al programa de pre-accelració de Google va ser un altre reconeixement a moltes hores de feina. Mesos avanç haviem rebut el Startup Pack (valorat amb $20.000) i ampliavem els objectius de l'aplicació per portar-la al terreny mèdic.

Durant els cinc dies que va durar el Google LaunchPad (un Bootcamp de cinc dies de pre-incubació) vem entrar en contacte amb consultors de reconegut prestigi internacional i deixar-nos assessorar en els diferents aspectes del negoci. Un Startup que concentra el seu negoci en una (o varies Apps) s'enfronta a un gran nombre de reptes de novetat continua. La idea de negoci ha d'estar validada en l'entorn en el que tindrà lloc. La definició del producte ha d'encaixar i estar d'acord amb les interficies d'usuari i canals de distribució. El pla d'empresa ha d'estar recolzat per tècniques de màrketing digital, contrastades experiències d'usuari, agradables interficies d'usuari i d'acord a les últimes tecnologíes.

El Google Launchpad va ser una saccejada. Es van identificar algunes dificultats i destapar el que possiblement eren alguns interessos de la indústria i que també jugaven un paper important. Crucial. El projecte havia d'encaixar per totes bandes i hi havia molta feina a fer i a refer abans de seguir endavant.
No video selected.

Read more news

Android to Android push notifications

Android to Android push notifications

New SnoreWare Android platform

New SnoreWare Android platform

Snorek running on SnoreWare

Snorek running on SnoreWare

Snore Partner: two modes for two user types

Snore Partner: two modes for two user types

New snore detection applications

New snore detection applications

Search this Website

Sponsors

  • Available space for sponsors

Android Apps