Mar09

El teu Website parla per tu

Dimecres, 09 Març 2016 Categories Empresa, 2016

El teu Website parla per tu
El teu Website és la teva targeta de visita a Internet. Ha de captar l'atenció dels usuaris i clients i fer-los desitjar allò que estan veient. S'ha de veure bé en tot tipus de dispositius mòbils presents i futurs i tot això ho volem amb el menor cost per a nosaltres.
Pensant en les teves necessitats hem adoptat el UIKit, un conjunt d'eines que ens estalvien de reinventar la roda. Amb elles podem construir el que necessiteu i com a exemple, el que teniu a les vostres mans, Websites que compten amb els efectes que captiven més, que reorganitzen els continguts ("Responsiveness") en en una columna si el dispositiu és petit o en moltes columnes si disposem de més espai; Websites que requereixen molt poc codi ("Less") per a que la pàgina Web es descarregui (reduint el temps d'espera per a que els nostres visitants no s'aburreixin i marxin a una altra pàgina). Les eines adoptades compten també amb material per construir el que volguem ("Components") i a més a més els podem adaptar a les necessitats ("Customizer").
Els projectes Web que fem son així: fets a la teva mida tal i com tu els vols, amb eines presents i avantguardistes. I com que estan basats amb un Gestor de Continguts, els pots actualitzar fàcilment mantenint als teus usuaris captivats cada vegada que et visiten.
UIKit i Joomla! son una aposta de futur indiscutible ! Posa't en contacte amb nosaltres per parlar de les teves necessitats i dubtes i de com et podem ajudar a solucionar-los.
No video selected.

Més noticies

Millor detecció de roncs

Millor detecció de roncs

Notificacions push d'Android a Android

Notificacions push d'Android a Android

Nova plataforma SnoreWare

Nova plataforma SnoreWare

Snore Partner: App per dos tipus d'usuaris

Snore Partner: App per dos tipus d'usuaris

Nova versió d'Snorek basada en SnoreWare

Nova versió d'Snorek basada en SnoreWare

Cercar en l'Espai Web

Android Apps